Mellstaträffen

Varmt välkomna till hela Nordens veteranmopedträff!!

 

Mopedister!

Tyvärr behöver vi meddela att Mellstaträffens 20-årsjubileum kommer att flyttas fram till 2022 beroende av Covid-19. Det är tråkiga nyheter för oss mopedentusiaster men vi vill såklart ta vårt ansvar och inte bidra till ökade risker vad gäller smittspridning.

Vi i TSV-Blårök fortsätter vårt arbete med den 20:e Mellstaträffen men innan dess kommer vi säkert ses på någon annan tillställning. Kanske redan på Mellsatakryzzet som hålls samma datum men förhoppningsvis tidigare än så. Håll utkik efter nyheter här på hemsidan!

Eftersom att evenemanget inte ställs in utan endast flyttas fram så vill vi försäkra de som exempelvis köpt lotter till utlottningsmopeden att de såklart fortsatt kommer att gälla även om vi tvingas skjuta fram själva utlottningstillfället.

Vad gäller bokning av stugor och campingplatser mot Mellsta Camping så är det inte vi som förening som hanterar den biten. Om Ni har frågor kring detta så behöver vi hänvisa er till dem. Vi hoppa såklart att de kan erbjuda bra lösningar!

Vi vill trots denna nyhet passa på att önska er alla en riktigt fin sommar med mycket mopedåkning!

//TSV-BlårökInformation från Folkhälsomyndigheten:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

Den första Mellstaträffen hölls 2001.

Film om Mellstaträffen 2018: